Opinie

Dostępność: Wybierz rozmiar
Cena: 0,01 zł 0.01
ilość para
Zyskujesz 0 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 2351

Opis

           Bardzo cenimy opinie osób, z które już poznały FemmiShu. Są bardzo cennymi wskazówkami dla innych kobiet, które odczuwają lęk przed zakupami przez internet lub w nowym miejscu. Dlatego również dla nas są szalenie ważne. Zachęcamy serdecznie do podzielenia się zdaniem na nasz temat.

Opinie o produkcie (14)

30 stycznia 2019

polecam stronę. Dostałam właśnie buty i muszę przyznać, że ...są mega wygodne! Są po prostu idealne na moją małą stopę. Mam nadzieję, że przetańczę w nich całą noc własnego wesela.

1 lutego 2019

najlepsze buty na świecie!! :) pierwszą pare kupioną w tym sklepie miałam jakieś 8 lat! od tego czasu zakupiłam chyba ponad 10 par fantastycznych szpilek, których zazdroszczą mi wszyscy :) tak więc polecam na 200% :))

1 lutego 2019

Dostałam właśnie buty i muszę przyznać, że... są mega wygodne! Są po prostu idealne na moja mała stope

20 lutego 2019

Buty na mój ślub właśnie dotarły i są takie, o jakich marzyłam! Dziękuję Femmishu!

23 lutego 2019

Ilość zakupionych przeze mnie butów świadczy o stopniu mojego zakochania w Femmishu. Drogie Panie, dziękuję również za zrozumienie i szczerą życzliwość z Waszej strony. Wierna Małgorzata

8 kwietnia 2019

Dzięki że jesteście! ♥️ nie zawsze mogę sobie pozwolić na buciki u Was, a i nie zawsze na mnie pasują, niestety (mam wąską stope). Ale dzięki Wam miałam idealne buty do ślubu!

8 kwietnia 2019

Byłam już kilkakrotnie w Showroomie. Zawsze z przyjemnością. Bo też, ku rozpaczy mojego męża, zawsze z większą torbą niż planowana początkowo :) zachwycają mnie Wasze "poważne" buciki dla "mikrostópek".

16 kwietnia 2019

Od kilku lat jestem stałą klientką...polecam...pełny profesjonalizm, a towar najwyższa klasa

16 kwietnia 2019

Nie ma się czego obawiać. Polecam z czystym sumieniem. Firma solidna, rzetelna, słowna, jak właścicielka.

16 kwietnia 2019

Polecam! Buty zawsze można zwrócić i co ważne z automatu oddajcie pieniądze za zwrot przesyłki, a niestety nie każdy sklep to robi. Przy specyficznym rozmiarze stopy i zakupach internetowych jest to ważne.

24 kwietnia 2019

Odwiedziłam przemiłe dziewczyny... zakupiłam buciki, pełnia szczęścia, pełnia słońca... cudownie

5 lipca 2019

Uwielbiam Waszą stronę zaglądam codziennie.Super obsluga szybka dostawa.Jedyny minus zanim sie zastanowię czesto upatrzone buty znikają.Właściwie mnie to nie dziwi bo są śliczne.

10 lipca 2019

Chciałam podziękować, buciki dotarły już do mnie w dniu wczorajszym. Szczerze mówiąc, zamawiając te 2 pary bucików byłam pewna, że jedne z nich będę odsyłać. W modelu Vieste żółte czółenka na korku zakochałam się jak je tylko zobaczyłam. Stwierdziłam, że będą wygodne do pracy na te upały :) Jednak model Lido zamszowe sandały na platformie zamówiłam, ponieważ chciałam przymierzyć, byłam pewna, że będą na mnie za małe...Gdyby Pani widziała moją reakcję jak otworzyłam pudełko! Mina bezcenna! Te buty na żywo, są o wiele ładniejsze niż na zdjęciach! Są idealne, niebanalne! Po prostu piękne! :) To było moje pierwsze wrażenie. Na szczęście jak je założyłam, okazało się, że dobrze leżą na nodze, Jestem bardzo szczęśliwa, że trafiłam na Femmishu, bo inaczej pewnie do tej pory nie założyłabym kobiecych bucików, tylko dziecięce! Dziękuję!!!

8 sierpnia 2019

Buty właśnie dotarły. Są piękne, eleganckie, zgrabne. Inne niż te, które dotąd kupowałam w sieci. Dobrze leżą,są wygodne, a rozmiar dobrze dobrany mimo,że nie mierzyłam stóp. Szkoda tylko,że w Waszym sklepiku tak rzadko mozna znaleźć małe buciki dla Kopciuszka bez szpilek. Skoro jednak raz się udało, niewykluczony kolejny sukces, więc obiecuję odwiedzać Was częściej. Tymczasem dzękuję za już!!!

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl