Opinie

Dostępność: Wybierz rozmiar
Cena: 0,01 zł 0.01
ilość para
Zyskujesz 0 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 2351

Opis

           Bardzo cenimy opinie osób, z które już poznały FemmiShu. Są bardzo cennymi wskazówkami dla innych kobiet, które odczuwają lęk przed zakupami przez internet lub w nowym miejscu. Dlatego również dla nas są szalenie ważne. Zachęcamy serdecznie do podzielenia się zdaniem na nasz temat.

Opinie o produkcie (11)

30 stycznia 2019

polecam stronę. Dostałam właśnie buty i muszę przyznać, że ...są mega wygodne! Są po prostu idealne na moją małą stopę. Mam nadzieję, że przetańczę w nich całą noc własnego wesela.

1 lutego 2019

najlepsze buty na świecie!! :) pierwszą pare kupioną w tym sklepie miałam jakieś 8 lat! od tego czasu zakupiłam chyba ponad 10 par fantastycznych szpilek, których zazdroszczą mi wszyscy :) tak więc polecam na 200% :))

1 lutego 2019

Dostałam właśnie buty i muszę przyznać, że... są mega wygodne! Są po prostu idealne na moja mała stope

20 lutego 2019

Buty na mój ślub właśnie dotarły i są takie, o jakich marzyłam! Dziękuję Femmishu!

23 lutego 2019

Ilość zakupionych przeze mnie butów świadczy o stopniu mojego zakochania w Femmishu. Drogie Panie, dziękuję również za zrozumienie i szczerą życzliwość z Waszej strony. Wierna Małgorzata

8 kwietnia 2019

Dzięki że jesteście! ♥️ nie zawsze mogę sobie pozwolić na buciki u Was, a i nie zawsze na mnie pasują, niestety (mam wąską stope). Ale dzięki Wam miałam idealne buty do ślubu!

8 kwietnia 2019

Byłam już kilkakrotnie w Showroomie. Zawsze z przyjemnością. Bo też, ku rozpaczy mojego męża, zawsze z większą torbą niż planowana początkowo :) zachwycają mnie Wasze "poważne" buciki dla "mikrostópek".

16 kwietnia 2019

Od kilku lat jestem stałą klientką...polecam...pełny profesjonalizm, a towar najwyższa klasa

16 kwietnia 2019

Nie ma się czego obawiać. Polecam z czystym sumieniem. Firma solidna, rzetelna, słowna, jak właścicielka.

16 kwietnia 2019

Polecam! Buty zawsze można zwrócić i co ważne z automatu oddajcie pieniądze za zwrot przesyłki, a niestety nie każdy sklep to robi. Przy specyficznym rozmiarze stopy i zakupach internetowych jest to ważne.

24 kwietnia 2019

Odwiedziłam przemiłe dziewczyny... zakupiłam buciki, pełnia szczęścia, pełnia słońca... cudownie

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl